CFR Cluj a încheiat cu o remiză stagiul de pregătire din Spania

Echipa de fotbal CFR Cluj a încheiat turneul de pregătire de la Oliva Nova (Spania), cu o remiză, scor 2-2, într-o partidă de verificare cu formaţia FC Heidenheim, din liga a doua germană.

Conform paginii de Facebook a CFR Cluj, golurile echipei antrenate de Dan Petrescu au fost marcate de Yuri (min. 57) şi Rangelo Janga (min. 80), în timp ce pentru FC Heidenheim (a treia clasată în Zweite Bundesliga) a punctat Ţîru (autogol), în minutul 26, şi Thomalla (min. 84).

Antrenorul Dan Petrescu a folosit următoarea echipă de start: Scuffet – Manea, Ţîru, Yuri, Burcă – Muhar, N. Boateng – Braun, Deac, E. Yeboah – Bîrligea.

CFR Cluj a reluat antrenamentele la 4 ianuarie, iar ziua următoare a plecat într-un cantonament în Spania, la Oliva Nova. În acest stagiu de 12 zile, echipa antrenată de Dan Petrescu a mai disputat alte trei meciuri de verificare, în care a remizat cu echipa germană de ligă secundă Holstein Kiel, scor 1-1, a fost învinsă de SV Darmstadt, liderul ligii secunde germane, cu scorul de 1-0, şi a învins selecţionata sindicatului fotbaliştilor spanioli (AFE) cu 3-0.

Campioana României urmează să se întoarcă în ţară în cursul zilei de marţi.

CFR va susţine primul meci oficial din acest an pe 23 ianuarie, în deplasare cu liderul Farul Constanţa (20:00), în etapa a 22-a a Superligii.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut