Cetăţeni străini depistaţi cu şedere ilegală în municipiul Cluj – Napoca

Trei cetăţeni străini au fost depistaţi cu şedere ilegală în Cluj-Napoca, în cadrul unor acţiuni desfăşurate, în perioada 24-25 noiembrie, de poliţişti din cadrul Oficiului Român pentru Imigrări – Serviciului pentru Imigrări Cluj, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei VI Poliţie Cluj – Napoca şi din cadrul Secţiei regionale de Poliţie Transporturi Cluj.

Un cetăţean din Iordania în vîrstă de 23 ani, avînd şedere ilegală pe teritoriul României, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 600 lei, iar datorită faptului că este student în anul II la o universitate din Cluj-Napoca, i s-a pus în vedere să-şi reglementeze şederea pe teritoriul României. Aceleaşi măsuri au fost luate şi în cazul celui de-al doilea cetăţean depistat cu şedere ilegală pe teritoriul României, tot din Iordania, în vîrstă de 25 ani, student în anul IV la o universitate din Cluj-Napoca.

Cel de-al treilea cetăţean, din Tunisia, în vîrsta de 28 ani, avînd şedere ilegală pe teritoriul României, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 600 lei şi i s-a eliberat o decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească România în termen de 15 zile.

Oficiul Român pentru Imigrări a anunţat că, prin structurile sale teritoriale, va continua organizarea unor astfel de acţiuni, privind combaterea şederii ilegale pe teritoriul României.

M. T.

Articole din aceeasi categorie