Cercetați pentru furt de… autoturism!

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au emis ordonanță de reținere pentru trei tineri din județul Cluj, cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani, cercetați pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, printre care furt și furt calificat.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit că, la data de 14 februarie a.c., tânărul de 19 ani, cu sprijinul celui de 17, ar fi sustras și pus în mișcare un autoturism parcat pe strada Giordano Bruno, din municipiu, ale cărui portiere erau neasigurate. Ulterior, celor doi li s-ar fi alăturat un bărbat în vârstă de 29 de ani. În aceeași zi, aceștia și-ar fi însușit bunuri aflate în autoturism, printre care unelte de reparații auto și aparatură utilizată la diverse lucrări din domeniul amenajărilor, mai apoi valorificându-le” – informează IPJ Cluj.

Conform aceleiași surse, în jurul orei 15:00, cei trei au fost depistați în trafic de polițiști, autoturismul fiind condus de tânărul de 29 de ani. În urma testării cu aparatul Drug Test au rezultat indicii că acesta s-ar afla sub efectul substanțelor psihoactive.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat, furt, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, complicitate la conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut