Centrul de vaccinare drive-through, operațional de luni

Centrul de vaccinare drive-through este operațional de luni, ora 13:00, pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca. Vaccinarea se face direct din mașină, fără programare, cu vaccin Pfizer.

Programul acestui centru de vaccinare este de luni până duminică în intervalul orar 8:00 – 20:00. Cei care vor dori să se vaccineze la acest centru vor fi ghidați pe toată durata procesului de către personalul specializat, prima oprire fiind punctul de triaj. Se prezintă actul de identitate și preferabil chestionarul de triaj completat în prealabil. Medicul verifică chestionarul completat prealabil sau asistă la completarea pe loc a acestuia și validează criteriile medicale pentru vaccinare. Ulterior, doritorii vor fi ghidați către zona de vaccinare. Imunizarea se realizează direct în mașină.

Datele celor care doresc să se imunizeze la aacest centru vor fi introduse în Registrul Electronic Național de Vaccinare, iar după vaccin, aceștia vor fi ghidați în zona de supraveghere post-vaccinare, asigurată de personal medical. În acest timp, se emite adeverința de vaccinare, iar medicul înscrie pe aceasta data la care se va efectua rapelul.

„Încurajez toți clujenii să se vaccineze! Nimeni nu este în siguranță până când toți vom fi în siguranță! Maratonul continuă, în final toți vom fi învingători”, a transmis primarul Emil Boc.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut