Cea mai mare rețea de birouri mobile se lansează la Cluj-Napoca

Start-up-ul Nooka Space își continuă expansiunea pe plan local și anunță lansarea celei mai mari rețele de birouri mobile de proximitate din România, la Cluj Napoca.

Până în prezent au fost instalate primele cinci astfel de unități, atât în zone centrale ale orașului Cluj, cât și în zone periferice, cu scopul de a fi ușor de accesat de către cei care au nevoie de spații moderne de lucru aproape de casă sau de zonele de interes Extinderea companiei pe piața locală a însemnat până în prezent o investiție de peste 500.000 de euro. Sergiu Băbășan, Country Manager Nooka Space: „Nooka Space este un concept inovator pe piața office din România și vine să contureze o tendință a pieței muncii care exista chiar înainte de pandemie, cea de muncă remote. Dezvoltarea primei rețele de micro-birouri smart de proximitate Nooka în Cluj a fost cumva una firească. Pe de-o parte se datorează aspectelor logistice, întrucât aici deținem facilitățile de producție și tehnologie și, pe de altă parte, faptului că există foarte mulți oameni care lucrează în sistem remote sau hibrid și sunt direct interesați să beneficieze de astfel de servicii.

Ne dorim să creștem această rețea în Cluj și, cât de curând, să replicăm acest model și în alte zone din țară”. Rețeaua din Cluj cuprinde în prezent birourile Nooka Iulius Park, Nooka Bună Ziua, Nooka Sala Polivalentă, dar și două unități amplasate în partea periferică a orașului, unde există o densitate mare de locuitori, respectiv Nooka Vivo și Nooka Florești. În România, birourile mobile de proximitate Nooka sunt disponibile în Cluj-Napoca și București, iar la nivel internațional, în țări precum Irlanda, Franța, Italia, Belgia și Elveția.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut