Ce caută românii pe internet

Când şi cum se vopsesc ouăle de Paşte, semnificaţia mielului de Paşte sau când începe şcoala după Paşte sunt câteva dintre cele mai populare căutări ale românilor pe Google, în această perioadă.

„Interesul pentru Paşte se manifestă cu o lună înainte, când se caută pe Google felicitări şi urări de Paşte, prăjituri şi cum va fi vreme de Paşte. Pe măsură ce ne apropiem de Paşte, căutările devin mai aplicate. În ultimele zile, românii au căutat când se vopsesc ouăle sau antreuri de Paşte, dar sunt şi interesaţi de tradiţii şi au vrut să afle care e semnificaţia mielului de Paşte.”, se spune într-un comunicat de presă al Google România.
În ultima săptămână, românii au căutat pe Google cum se vopsesc ouăle cu orez, cum se obţin „ouă marmorate cu foi de ceapă” sau metoda vopsirii ouălor cu şerveţele şi beţişoare. Românii au mai căutat informaţii despre „vopsea de ouă copii” şi „vopsea de ouă cu sclipici”, iar căutările după cuvântul „iepuraş” au crescut exponenţial. Astfel, s-au căutat termeni precum: „iepuraş de Paşte de decupat”, imagini cu iepuraşul de Paşte sau „tort iepuraş”. O aplicație Google permite ca iepuraşul de Paşte să poată fi adus în spaţiul propriei case, cu funcţia de realitate augmentată din Google Search, prin care pot fi generate în 3D diferite animale.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut