Câteva sute de persoane s-au imunizat deja la maratonul vaccinării de la Cluj

La Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca a început marți dimineața un maraton al vaccinării împotriva Covid-19. Reprezentanții unității mdicale au declarat pentru Făclia că, până miercuri la ora 12, nu mai puțin de 280 de persoane s-au prezentat pentru a fi imunizate. Dintre acestea, 82 s-au vaccinat în primele 12 ore.

Cei care doresc să se vaccineze trebuie să se prezinte cu buletinul la poarta spitalului, fiind preluaţi de personalul unităţii medicale pe un circuit special, separat de cei care s-au înscris pe platformă.

Centrele de vaccinare ale spitalelor militare din Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi şi Timişoara sunt deschise, începând de marţi, de la ora 8,00, pentru populaţia generală care doreşte să se imunizeze anti-COVID, oamenii putându-se prezenta la orice oră, fără o programare prealabilă.
Maratonul vaccinării se va desfășura pe parcursul a opt zile.

Potrivit Prefecturii Cluj, la centrul drive through de pe platoul Sălii Sporturilor s-au vaccinat în ultimele 24 de ore 524 de persoane.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut