Catastrofă ecologică în Parcul Natural Apuseni

Sub acest titlu prezintă ziarul Făclia în ediția de luni 22 august situația alarmantă din Parcul Natural Apuseni, unde mii de hectare de brad și molid s-au uscat pe picioare. Există riscul ca în această situație să ajungă și alte suprafețe de pădure din zona protejată iar specialiștii spun că nu se mai poate face nimic. Detalii despre cauza care a provocat acest dezastru ecologic puteți citi pe larg în cel mai bine informat cotidian din județul Cluj.

În același număr al ziarului Făclia puteți afla care sunt prioritățile parlamentarilor clujeni în noua sesiune parlamentară și câți bani au fost alocați pentru județul Cluj în urma primei rectificări bugetare din acest an.

Editorialul din acest număr este semnat de Cosmin Puriș.

Ziarul Făclia poate fi cumpărat de la toate chioșcurile de ziare din orași și de la magazinele Inmedio situate la marile centre comerciale Iulius Mall, Vivos, Cora, Sora, Central și la toate magazinele Kaufland. De asemenea, poate fi descărcat în format electronic de pe site-ul ziarului accesând https://ziarulfaclia.ro/abonamente/

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut