Când vom avea buget?

Președintele Consiliului Județean, AlinTișe, a declarat, în ședința ordinară de joi, că viitorul buget al județului Cluj ar putea fi insuficient, ca de obicei, dar suntem obișnuiți și vom cheltui eficient.

„Când vom primi comunicarea de la Finanțe, despre buget, acesta va fi afișat public pentru a-l vedea consilierii județeni și clujenii. Ca întotdeauna, va fi un buget insuficient, dar suntem obișnuiți și încercăm să cheltuim cât mai eficient. Nu există proiecte de acceptat sau neacceptat, atâta timp cât sunt bune și vom avea și finanțare. Orice proiect pentru comunitate va aduce tuturor un plus de bine”, a spus Alin Tișe. El a mai precizat că probabil, vom avea acest buget în luna martie sau începutul lunii aprilie.

În cadrul ședinței de joi, consilierul județean PNL Lucian Cordiș, a cerut colegilor din Comisia de Buget să se întâlneacă pentru a dezbate proiectul de buget, fiind vorba de cel mai important proiect din an. Apelul său a fost susținut și de consilierul județean PSD, Alexandru Cordoș.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut