Când va fi deschis noul parc comercial din Turda

Noul parc de comerț cu amănuntul din Turda a primit de curând autorizație de construire, iar dezvoltatorul unității preconizează să înceapă lucrările de construcție cât mai curînd posibil.

Scallier, dezvoltatorul polonez de parcuri de de comerț cu amănuntul a anunțat recent că a obținut autorizația de construcție pentru o astfel de unitate în Turda, care va fi amplasată pe un teren situat lângă magazinul Kaufland, în zona respectivă fiind deschise deja două magazine, un Altex și un Lidl.

Noua unitate, care va funcționa sub conceptul Funshop Park Turda, va avea o suprafață închiriabilă de 9.082 metri pătrați, aproximativ 270 de locuri de parcare și va fi certificată conform standardului internațional BREEAM green rating. Dezvolatorul preconizează să finalizeze unitatea în acest an, cel mai probabil în trimestrul III sau IV. Investiția într-un asemenea parc este cuprinsă între 5 și 10 milioane de euro.

Potrivit datelor furnizate de Scallier, o parte dintre spațiile disponibile au fost deja rezervate, iar printre chiriași se numără New Yorker, Flanco sau ZooCenter, și este de așteptat ca acestora să li se alăture inclusiv lanțuri de retail din Polonia, cu care compania a afirmat că se află în etape avansate de negociere.

Compania a intrat pe piața din România încă din 2020, cu intenția de a dezvolta noi parcuri comerciale în orașe de dimenisuni mai mici, unde nu există încă suficiente spații de retail. Scallier a deschis anul trecut două parcuri, unul la Roșiorii de Vede și altul la Focșani, planurile vizând construirea de asemenea unități în Timișoara, Hunedoara și Vaslui.

Scallier, companie înființată în 2011, desfășoară activități în domeniul gestionării investițiilor în sectorul imobiliar comercial, dar și gestionează astfel de active, și este specializată în sectorul parcurilor de vânzare cu amănuntul, galeriilor regionale, arcadelor și facilităților comerciale independente.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut