Campionatul European de Tenis de Masă se desfășoară la Cluj Napoca

Federația Română de Tenis de Masă organizează, în colaborare cu European Table Tennis Union (ETTU), întrecerile 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships, cea mai importantă competitie europeană a anului, care se va desfăura în perioada 28 septembrie – 3 octombrie, la Cluj Napoca, în BT Arena.

Competiția GAZPROM European Table Tennis Team Championships este organizată de Federația Română de Tenis de Masă și European Table Tennis Union.,

Competiția va reuni la start 24 de echipe feminine si 26 de formații masculine, iar programul este următorul: * marți, 28 septembrie: meciuri grupe * miercuri, 29 septembrie: meciuri grupe * joi, 30 septembrie: meciuri grupe * vineri, 1 octombrie: sferturile de finală * sâmbătă, 2 octombrie: semifinalele * duminică, 3 octombrie: finalele. La feminin, România a câstigat ultimele două editii, în 2017 (Luxemburg) și în 2019 (Nantes).

Pentru a preveni răspândirea COVID-19, la intrarea în BT Arena, toți spectatorii de peste 18 ani trebuie să prezinte certificatul de vaccinare sau un test PCR, nu mai vechi de 72 de ore. Pensionarii vor avea gratuitate pe baza talonului de pensie, care trebuie prezentat la intrare. Elevii vor avea gratuitate pe baza certificatului de naștere (copie, poză, format electronic), care trebuie prezentat la intrare.

De vineri, 10 septembrie 2021, s-au pus în vânzare bilete la 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships, prețurile fiind cuprinse între 15 lei și 45 de lei, abonamentele pentru toate zilele de competiție ccostând 70 de lei. Biletele se vând online, pe site-ul https://www.iabilet.ro/bilete-gazprom-european-table-tennis-team-championships-2021-67913/. În zilele următoare, biletele se vor putea procura și de pe alte platforme de ticketing, care vor fi anunțate pe site-ul oficial (www.frtmromania.ro) și pe pagina oficială de Facebook a Federației Române de Tenis de Masă.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut