Campanie de sterilizare gratuită pentru câini, la Gherla

În ultimii ani edilii gherleni acordă a atenție sporită sănătății câinilor, dar și reducerii numărului de câini vagabonzi, care încet-încet devin tot mai puțini.

Nu demult, câinii vagabonzi au creat multe probleme pe străzile orașului, copiii și oamenii în vârstă fiind expuși atacurilor acestor patrupedele fără stăpân. Prin grija Primăriei s-au luat măsurile necesare adunării într-un loc, al câinilor, la marginea municipiului, la capătul străzii Gelu fiind amenajat un adăpost pentru câini fără stăpân. ADP Gherla acolo organizează vineri, 9 septembrie, în intervalul orar 11:00-16:00, o campanie de sterilizare gratuită pentru câini. Cei care se prezintă la această acțiune, neapărat trebuie să aibă asupra lor carnetul de sănătate al câinelui, microcipul și adeverința că au făcut vaccinul antirabic. Este o campanie care are ca scop menținerea sănătății câinilor, acțiunile de sterilizare devenind obișnuite în municipiul Gherla.

Campania de sterilizare gratuită pentru câini se derulează la Gherla sub directa supraveghere a medicilor veterinari, adăpostul de câini din urbea de pe Someș dispunând de condiții bune de hrană și tratament.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut