Camora și Omrani, ”titulari” în echipa etapei a 14-a

Ceferiștii Mario Camora și Billel Omrani au fost incluși de Liga Profesionistă de Fotbal în echipa ideală a etapei a 14-a din Liga 1.

Atacantul Bilel Omrani a marcat golul victoriei cu FC Voluntari, iar fundașul Mario Camo a avut un joc consistent, a fost aproape de un super-gol în minutul 72 și a respins de pe linia porții la unul dintre ultimele atacuri ale echipei din Voluntari.

Pentru echipa din Gruia urmează o perioadă încărcată, primul meci urmând să se desfășoare, în Europa Conference League, joi, 4 noiembrie, cu AZ Alkmaar, în deplasare. Disputa din Olanda va fi urmată de meciul cu Dinamo București, care se va desfășura tot în deplasare, în în 7 noiembrie.

Alături de meciurilșe din campionat, urmează, în 25 noiembrie, tot în Europa Conference League, partida cu Randers (în deplasare), pentru ca în 9 decembrie, să se dispute meciul cu FC Jablonec, pe stadionul din Gruia.

Acum, CFR Cluj se află pe primul loc în clasament, cu 33 de puncte, echipa clujeană fiind urmată de ”U” Craiova (locul doi, 25 puncte), pe locurile 3, 4 și 5 la egalitate de puncte, desparțite de golaveraj, situîndu-se FCSB, FC Botoșani și FC Voluntari, toate cu câte 24 de puncte.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut