Călătorii la preț redus cu ”Trenurile zăpezii”

In perioada 10 ianuarie – 28 februarie se oferă reduceri tarifare de 25% la călătorii cu „Trenurile Zăpezii”, la trenurile InterRegio CFR Călători, care circulă spre şi dinspre staţiunile montane.

Reducerile tarifare se acordă astfel: * 25% din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinaţie una din staţiile Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Braşov * 25% din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare / destinaţie una din staţiile Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi. Tariful de rezervare a locului (de 3,90 lei/loc) se plăteşte integral. Reducerea se aplică la tariful preţ întreg pentru trenuri InterRegio clasa a 2-a şi nu se cumulează cu alte oferte.
Biletele se pot achiziţiona: * online, de pe cfrcalatori.ro * din aplicaţia mobilă „CFR Călători mersul trenurilor şi bilete online” * de la automatele de vânzare bilete din gări ** direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR Călători * de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism).

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut