”Cadou” de Crăciun: Eugen Neagoe își negociează plecarea de la U Cluj!

Eugen Neagoe, antrenorul Universității Cluj nu mai vrea să continue cu ”șepcile roșii”! Tehnicianul a anunțat, vineri, conducerea clubului că dorește să plece la FC Universitatea Craiova, și a demarat deja discuțiile privind rezilierea contractului cu U Cluj.

”Eugen Neagoe a informat astăzi, la prânz, clubul nostru în legătură cu dorința sa de a pleca la Universitatea Craiova.

Antrenorul este la această oră sub contract cu FC Universitatea Cluj, există o strategie de transferuri convenită cu staff-ul tehnic pentru această pauză competițională și un program de pregătire care include un cantonament în Turcia, toate asumate de club la solicitarea antrenorului.

În aceste condiții, conducerea clubului urmează să aibă o discuție lămuritoare cu Eugen Neagoe, după care vom putea comunica mai multe informații”, a transmis, tot vineri, purtătorul de cuvânt al Universității Cluj, Costi Solovăstru.

Eugen Neagoe l-a înlocuit, în luna august, pe Erik Lincar pe banca tehnică a Universității Cluj. La finalul anului, U Cluj ocupă antepenultima poziție în clasamentul Superligii, cu doar 19 puncte. În cele 21 de meciuri disputate până acum din acest sezon, echipa clujeană a înregistrat doar 4 victorii, a terminat la egalitate 7 partide, și a pierdut în alte 10. U Cluj a reușit doar 14 goluri în Superligă, doar ultima clasată CS Mioveni având mai puține goluri marcate, mai exact 13.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut