Burse gratuite pentru viitori testeri

Platforma educațională TestingScool pune la bătaie două locuri gratuite la cursul Explorer, care va începe în luna aprilie și care se va desfășura online.

Pot concura pentru cele două burse pasionații de tehnologie care nu au experiență în domeniul IT, dar își doresc să se dezvolte ca testeri. Sunt eligibile pentru un loc gratuit persoanele care au un venit lunar mai mic de 3.000 lei, care stăpânesc limba engleză și au cel puțin cunoștințe de bază de operare PC. Înscrierile pentru bursa TestingScool Explorer se pot face online până în 30 martie, iar cei interesați trebuie să completeze formularul disponibil aici: https://testingscool.ro/bursa/.

Cursul Explorer va începe în aprilie și va dura 8 săptămâni, iar grupele vor fi de maximum 12 persoane. La finalul cursului, absolvenții vor putea, printre altele, să planifice, execute și să evalueze testarea produselor, vor putea să identifice, să investigheze probleme și vor putea prioritiza experiența utilizatorilor.

În cadrul celor 8 module, toți cursanții vor învăța teoretic și practic ce înseamnă testingul și își vor crea un portofoliu cu propriile lor lucrări. Pe lângă pregătirea teoretică și practică, TestingScool îi va ajuta pe cursanți să-și construiască un plan de carieră în testing, pe caracteristicile lor profesionale și personale. Absolvenții TestingScool au parte de expunere și credibilizare pentru că profilul fiecărui candidat poate fi văzut și studiat de angajatorii din întreaga rețea internațională.

Trainerii TestingScool vor preda personalizat și adaptat pentru fiecare cursant pentru că și pregătirea, nevoile și experiența participanților sunt diferite. În acest moment în echipă sunt 7 traineri care cumulat au o experiență de peste 100 de ani în software testing la Parlamentul European și în companii Forbes 500 din țară și străinătate.

Detalii sdunt disponibile pe ww.testingscool.ro și pe rețelele de Facebook, Instagram și Linkedin.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut