Box | Bronz pentru dubla campioană națională, Eliza Denisa Șopterean, la internaționalele de la Arad

La doar 14 ani, sub migăloasa și atenta pregătire asigurată de antrenorul emerit, Sever Ban, de la CSM Cluj, eleva de clasa a Vlll -a a Școlii Gimnaziale din Jucu, Eliza Denisa Șopterean a reușit să obțină, doi ani la rând, titlul de campioană națională, și alte două titluri de câștigătoare a Cupei României.

Recent, la Arad s-a încheiat Turneul Internațional de Box ,, Dracula Open’’, la care au participat 361 de sportivi din întreaga Europă. La acest regal pugilistic, junioara clujeancă, componentă a lotului național de juniori, a reușit să urce pe podium la categoria 66 kg, obținând un prestigios loc trei.

Bucuria succesului a fost mare, nu doar pentru club, ci și pentru Școala Jucu unde eleva este sprijinită să recupereze programa școlară pentru perioada când este la lotul național și competiții, spune antrenorul emerit Sever Ban.

CSM Cluj se confruntă cu probleme financiare grave, iar sportivii nu și-au primit premiile și indemnizațiile din august anul trecut.

Antrenorul Sever Ban: ”CSM Cluj este copilul vitreg de mai mulți ani al diriguitorilor ce împart bani pentru sportivii ringului de box.”

Dumitru Vatau

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut