Bosch, în topul angajatorilor din Cluj

La nivel național, Bosch ocupă poziția șapte din 100 în topul celor mai doriți angajatori realizat de Catalyst Solutions în 2021, și rămâne, pentru al treilea an consecutiv, al doilea cel mai dorit angajator din industria automotive.

Bosch este cel mai dorit angajator din Cluj pentru candidații cu studii sau experiență în inginerie și pentru cei cu profil business, și al treilea în topul preferințelor specialiștilor din domeniul IT – în creștere constantă în ultimii ani. În regiunea Transilvaniei, Bosch este al doilea cel mai dorit angajator pentru candidații din județele Sibiu, Alba și Mureș, iar în Timișoara, unde Bosch operează un centru de servicii de outsourcing pentru procese și servicii de business, compania este se regăsește în primele trei opțiuni ale candidaților cu profil business.

Peste 50% dintre participanții la studiu percep compania drept lider în ariile sale de activitate, cu produse și servicii inovatoare, asociind-o cu tehnologiile de ultimă generație. Totodată, organizația este văzută ca un angajator stabil care oferă pachete salariale atractive și beneficii competitive, fiind recunoscută pentru oportunitățile de dezvoltare profesională, opțiuni variate de învățare, susținere continuă din partea echipelor de management, dar și expunere internațională.

Studiul „Cei mai Doriți Angajatori” este derulat anual, de 16 ani.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut