Bosch continuă programul Junior Managers

Bosch a deschis aplicațiile pentru programul Junior Managers (JMP), dedicat formării și modelării viitorilor lideri din organizație.

În 2021, Bosch are șapte noi poziții deschise, adresate celor interesați atât de domeniul comercial, cât și de cel tehnic, în cadrul unităților sale de producție din Cluj și Blaj. În prezent, JMP numără la nivel național 25 de absolvenți și tineri talentați care se regăsesc în diferite etape ale pregătirii și formării lor profesionale ca viitori lideri, fiind expuși tuturor ariilor specifice activităților de producție, atât în țară cât și în alte locații Bosch din lume. Durata programului variază între 18 și 24 de luni. Anual, prin intermediul JMP, Bosch oferă oportunități de carieră în diferite arii de interes, de la inginerie de producție sau calitate, până la contabilitate de gestiune, logistică, sau resurse umane.

Structurat ca un pachet individual de dezvoltare, JMP este un program de învățare accelerată ce oferă o privire de ansamblu asupra afacerii în toată complexitatea sa, cu o abordare practică. În timpul programului, participanții trec prin diferite fabrici, divizii și departamente ale companiei. Ei participă la sarcini asociate activității și proiectelor zilnice și au acces la propriul buget de instruire. În plus, participanții beneficiază de o expunere complexă la ariile principale din business-ul Bosch, atât în țară cât și în alte locații din lume, trecând printr-o succesiune de stații a câte patru până la șase luni fiecare. De asemenea, participanții beneficiază de mentorat direct din partea experților Bosch, dar și de o diversitate culturală și a proiectelor, cărora li se adaugă interacțiunea permanentă cu tehnologii de ultimă generație. Programul își propune ca tinerii ce astăzi sunt la început de drum să își poată asuma responsabilitatea de a conduce un departament, după o perioadă de șase până la opt ani de la absolvire.

La Bosch, credem cu tărie că liderii sunt direct responsabili de succesul și reputația companiei, iar scopul JMP este să susțină această viziune de formare a tinerilor care să conducă organizația viitorului”, a declarat Ramona Bădescu, group leader HR în cadrul Grupului Bosch în România și coordonator al programului.

Din 2014, Bosch recrutează anual noi generații de Junior Managers, iar în ultimii șapte ani, peste 1.300 de tineri au participat la program.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut