Bogat program expozițional la Gherla

Luna iulie debutează sub cele mai bune auspicii pentru amatorii artei plastice din municipiul Gherla. Chiar din primele zile ale lunii lui cuptor, nu mai puțin de două expoziții își așteaptă vizitatorii.

Începând cu 1 iulie, la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din Piața Libertății nr. 3 este deschisă expoziția de pictură „Pași spre curcubeu”, a artistului Leonard Butuza, susținut de către artistul vizual Ioan Șarlea, din Mediaș. Vineri, 2 iulie, începând cu ora 17:00, la Muzeul de Istorie de pe strada MihaI Viteazul nr. 4 are loc vernisajul expoziției „Bucovina Magică”. Expune artistul plastic Valentina Anicheței, eveniment organizat de autoarea lucrărilor, Daniela Katona și Monica Moldovan. Expoziția de la muzeu reunește arta într-un mix de pictură și cusături tradițional vechi, adică o pictură „abstract tradițională”, o noutate pentru publicul gherlean, obișnuit cu pictura clasică.

Ambele expoziții se pot vizita în zilele luni-vineri, în intervalul orar 9:00 – 15:00, cu respectarea normelor de igienă sanitară.

Sz.Cs.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut