Boc la cazma

Primarul Emil Boc şi viceprimarul Gheorghe Şurubaru au participat, ieri, alături de  mai mulţi părinţi din Cluj-Napoca la o acţiune de plantare de copaci în parcul “Iuliu Prodan” din cartierul Zorilor, în cadrul programului “Un copil, un arbore”. Au fost plantaţi mai mulţi arbori, iar  fiecare copac a primit numele unui copil.

cazma  “Astăzi am participat la prima sesiune de plantări din acest an, alături de părinţii care au venit personal să planteze un puiet pentru bebeluşul lor. Pînă în momentul de faţă, din 1 septembrie 2012 – data demarării programului “Un copil – Un arbore” – am înregistrat 1.211 cereri din partea familiilor pentru a planta un arbore cu numele copilului lor nou-născut. Pentru această acţiune am planificat plantarea a 500 de puieţi în diverse zone din oraş, alese de părinţi, pe lîngă cei cca. 400 de pomi plantaţi în noiembrie 2012. În toamna acestui an va urma o nouă acţiune de amploare şi sper ca iniţiativa noastră să fie preluată şi de alte oraşe, iar cît mai multe familii să participe la plantări, alături de copii”, a declarat primarul Emil Boc.

Municipalitatea doreşte ca în această primăvară aproximativ 1000 de arbori să fie plantaţi pentru tot atîţia copii născuti  în Cluj-Napoca, în cadrul  proiectului “Un copil – Un arbore”.

Toate familiile care optează la naşterea copilului lor pentru a fi incluşi în program, vor avea un copac plantat special pentru ei în oraş, pe care îl vor putea creşte şi îngriji alături de copiii lor.

C.P.

Articole din aceeasi categorie

    Nu exista articole asemanatoare