Boc: Îl susțin pe Cîțu dintr-un motiv egoist, care ține de familia mea, fetele mele

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat vineri, la Baia Mare, că îl susține pe Florin Cîțu la președinția PNL din motive personale, care țin de familia sa, de fetele sale.

„Pot să vă spun că am un motiv particular și egoist. N-o să vă gândiți la care, și o să spuneți metroul, cum spun cei de la PSD. (…) Deci, nu pentru acel motiv îl susțin pe domnul Cîțu, ca să fiu foarte bine înțeles. Pentru un motiv particular, egoist, care ține de familia mea, de fetele mele. Eu vreau ca ele să trăiască în România. Se apropie de sfârșitul ciclului universitar și îmi doresc ca viitorul lor să fie aici, în țara asta. Ori, știm că sunt patru milioane de români în afara României. Cum îi aducem pe cei care au plecat de acasă? Cum îi împiedecăm pe cei care astăzi stau cu un picior să treacă granița, pentru a munci în UE? Asta nu se poate face decât printr-o politică liberală. Nu se poate face decât printr-o orientare care să pună accent pe producere de prosperitate, de bogății, ca să ai după aceea ce să împarți, să aduci calitatea vieții, să aduci locuri de muncă, să aduci sănătate, educație mai bună. Cine poate face acest lucru? Partidul care este astăzi la guvernare cel mai important”, a spus Emil Boc, într-o conferință de presă susținută alături de premierul Florin Cîțu și de prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, scrie AGERPRES.

Emil Boc a adăugat că Florin Cîțu este omul care poate să dea o astfel de direcție atât pentru PNL, cât și pentru țară.

„Care este omul din acel partid care poate da o direcție și partidului, și țării în această direcție? Am spus-o cu sinceritate nu de acum, nu de ieri: este actualul premier al României, care are viziune, capacitate, înțelege lucrurile, este un liberal autentic, pur sânge, pentru care, repet, producerea de prosperitate pentru toți românii este regula și care poate, prin politicile pe care le susține, să ne dea acea Românie liberală, capabilă să aibă prosperitate acasă, pentru toți”, a mai afirmat edilul din Cluj-Napoca.

Premierul Florin Cîțu a vizitat, vineri, Centrul de vaccinare drive-thru amenajat în Piața Libertății din Baia Mare și a participat la prezentarea planului de investiții și a proiectelor pentru județul Maramureș.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut