Biletele la concertul lui David Garrett rămân valabile

În contextul pandemiei, concertele violonistului David Garrett din cadrul turneului mondial „Unlimited Live” au fost reprogramate pentru anul viitor, iar reprezentația din Cluj-Napoca este programată pentru 29 octombrie 2021, la BT Arena.

Biletele pentru concerte își păstrează valabilitatea sau pot fi preschimbate în vouchere valorice până în 22 noiembrie 2020, iar biletele încă disponibile pot fi achiziționate din rețeaua Eventim.ro.

Organizatorul evenimentului asigură spectatorilor preschimbarea biletelor în vouchere, prin intermediul sistemului electronic de distribuție Eventim. Astfel, persoanele care dețin bilete pentru concertele artistului David Garrett, pot opta în termen de 30 de zile între păstrarea valabilității biletului sau pentru transformarea acestora în vouchere cu valoare, valabile până la data de 30 septembrie 2021.

Voucherele vor putea fi utilizate până la 30 septembrie 2021 la unul dintre evenimentele organizatorului. Pentru emiterea voucherelor, persoanele interesate pot să transmită o solicitare specificând numărul de comandă sau numele evenimentului, pe adresa de email contact@eventim.ro, în perioada 23 octombrie – 22 noiembrie 2020. După expirarea celor 30 de zile, biletele devin automat valabile pentru concertul reprogramat pentru 29 octombrie 2021, la BT Arena.

David Garrett a lansat la începutul lunii octombrie albumul Alive – My Soundtrack.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut