Foto&Video | Bilanțul tragediei rutiere de pe DN 1 E 60

Traficul pe DN 1 E 60 a fost reluat în condiții normale după mai bine de trei ore și jumătate de la producerea accidentului din zona dintre Bologa și Poieni. Tragicul eveniment în care două persoane și-au pierdut viața iar alte trei au fost grav rănite a avut loc în jurul orei 18, circulația fiind blocată total între Brăișor și Aleșd. În jurul orei 20, traficul a fost reluat pe un singur fir, iar la 21,50 IPJ a anunțat că se circulă pe ambele sensuri.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Mureș, în timp ce conducea autovehiculul înspre municipiul Oradea, după un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și semiremorcă), condus din sensul opus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Gorj.

Din nefericire, medicii au constatat decesul a doi bărbați în vârstă de 54 și 32 de ani. Un al treilea bărbat a fost intubat de medic în ambulanța SMURD și transportat la spital. Alte trei victime conștiente, dar care prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la spital. La misiune au luat parte o autospecială de stingere, o autospecială cu modul de descarcerare, patru ambulanțe SMURD și trei ambulanțe SAJ. Forțele au încheiat intervenția în urmă cu puține momente.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut