Berarii dau burse pentru cercetare

Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție a anunțat lansarea unui nou program de burse de cercetare pe tema efectelor consumului moderat de bere în raport cu sănătatea.

Înscrierile se desfășoară până în 1 decembrie 2021, iar valoarea totală a fondurilor este de 100.000 de lei. Programul este adresat în principal studenților aflați în an terminal la specializări de natură științifică (medicină, biologie, chimie), dar și la specializări conexe, precum nutriție, educație fizică sau științe sociale, masteranzi, doctoranzi sau post-doctoranzi din centre de învățământ superior sau centre de cercetare din România. În program se pot înscrie și cadrele medicale cu specializările diabet, nutriție, boli metabolice și cardiologie, dar și cadre didactice din învățământul universitar și post-universitar, care își pot coordona studenții pentru realizarea unui astfel de studiu.

Cei interesați pot obținee informații detaliate și pot descărca formularul de înscriere accesând pagina https://www.beresanatatenutritie.ro/burse-de-cercetare/ sau pot solicita un formular la adresa de email centru@beresanatatenutritie.ro. Formularul completat trebuie transmis la aceeași adresă până la 1 decembrie 2021.

Pentru a fi eligibili, studenții aplicanți au nevoie de un coordonator de proiect dintr-o instituție de învățământ superior sau centru de cercetare din România, care să fie cel puțin asistent universitar sau cercetător științific. Cadrele medicale care doresc să aplice pot depune proiectul în nume propriu sau ca parte a unei echipe de medici, fără a fi necesar un coordonator de proiect.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut