Bătaie între două grupări rivale la Apahida

Trei bărbați cu vârste între 32 și 46 de ani au fost reținuți pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice după ce ar fi agresat un tânăr din Apahida.

„În cursul zilei de joi, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au efectuat trei percheziții, în localitatea Apahida, la locuințele unor bărbați, cu vârste cuprinse între 32 și 46 de ani, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, în seara zilei de 4 iunie a.c., pe strada Tudor Vladimirescu din Apahida, s-ar fi desfășurat un conflict, între două grupuri de persoane, din localitatea Apahida, respectiv Jucu de Mijloc.

Cei trei bărbați, care ar fi participat la respectivul eveniment, sunt bănuiți de agresarea fizică a unui tânăr, prin folosirea unor obiecte contondente și tăietor-înțepătoare.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate bunuri de interes în cauză”, a anunțat IPJ Cluj. Oamenii legii spun că cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraților, în vederea dispunerii altor măsuri preventive.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut