Basket: U BT Cluj luptă cu Fribourg Olympic pentru un loc în grupele BCL

După victoria de miercuri în fața formației elene Peristeri BC (84-74), în semifinalele turneului preliminar al Basketball Champions League (BCCL), U BT Cluj va disputa vineri finala în compania celor de la Fribourg Olympic, care i-au învins pe cei de la KK Split (76-67), în cealaltă semifinală a turneului.

Principalii marcatori ai partidei de miercuri au fost Stewart (17 puncte) – pentru U BT Cluj, respectiv Moreira (18) – pentru Peristeri. De notat că chipa clujeeană nu beneeficiază de aportul a trei jucători de bază, Brandon Brown, Giordan Watson şi Nandor Kuti fiind accidentați.
U BT Cluj participăpentru a patra oară în preliminariile BCL, dar nu depășit niciodată faza grupelor. CSM Oradea este singura echipă în România carte a reușit să ajungă în grupele BCL în stagiunea 2016-2017, însă fără a trece mai departe.
Pentru U BT Cluj mai urmează Supercupa României, cu CSO Voluntari (22 septembrie), Cupa României (primul tur, între 24-28 septembrie), și debutul în Liga Naţională (2 octombrie).

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut