Baschetbalistele Universității Cluj tot mai aproape de calificarea în play-off

Universitatea Cluj a câștigat, miercuri,, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, cu 74-50 în fața echipei Agronomia București, într-o partidă din etapa a 17-a a Ligii Naționale de baschet feminin.

Punctele pentru ”U” au fost realizate de: Kelemen Kincso 24, Tanesha Ola Seni Sutton 18, Alexandra Uiuiu 13, Petra Șanta, Roxana Popovici și Ruxandra Diana Chiș câte 3 și Laura Maria Bota 2 puncte.

”Am fost tot timpul conștienți că acesta este un meci cheie pentru noi și fetele au dovedit, pe tot parcursul său, cât de motivate au fost. În fapt acesta a fost, foarte probabil, cel mai bun joc de atac pe care l-am făcut în acest campionat. Acum suntem cu un pas mai aproape de obiectivul acestui sezon, calificarea în play-off și sunt convins că vom continua cu aceeași mentalitate și în confruntările viitoare”, a declarat, la finalul partidei, antrenorul Ioannis Koukos.

Etapa următoare, fetele de la U vor juca, în deplasare, împotriva celor de la BC Sirius Mureșul Târgu Mureș. Meciul se va juca sâmbătă, de la ora 18.00.

Înaintea acestei partide, U Cluj este pe 7 în clasamentul Ligii Naționale, cu 22 de puncte, la un singur punct distanță de locul de play-off, iar echipa din Mureș, o poziție mai jos, cu 20 de puncte.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut