Baschetbalistele de la ”U” Cluj, înfrângere la limită cu Agronomia București

Fetele de la Universitatea Cluj au pierdut, scor 52-55, partida disputată, luni, în deplasare cu Agronomia București, în etapa a 20-a a Ligii Naționale de baschet feminin.

Gazdele au început perfect primul sfert, pe care au reușit să-l încheie la o diferență de 9 puncte, scor 21-10. Clujencele au revenit puternic în următoarele două sferturi, adjudecate cu 14-10 și, respectiv, 18-7, astfel că tabela de marcaj indica un avantaj de patru puncte pentru elevele lui Ioannis Koukos, scos 42-38.

Ultima parte a partidei a fost una extrem de spectaculoasă, clujencele reușind chiar să se desprindă la 6 puncte în fața adversarelor din Capitală. Finalul a aparținut însă gazdelor, care conduceau cu 51-49 cu două minute înainte de fluierul final. În ultimul minut, Alexandra Uiuiu a înscris de trei puncte, însă n-a fost suficient, Agronomia câștigând în cele din urmă partida cu trei puncte avantaj.

Pentru Universitatea au punctat: Alexandra Uiuiu 20 pct, Taneka Rubin 13 pct, Khianna Johnson 7pct, Bianca Mihășan 5pct, Miruna Rus 4 pct și Amira Al Ash Hab 3 pct.

În etapa 21, fetele de la ”U” vor juca împotriva celor de la ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe. Partida se va desfășura sâmbătă, 19 februarie, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut