Baschet / „U” Cluj, învinsă fără drept de apel în „sfertul” cu CSM Satu Mare

Sepsi Sfântu Gheorghe şi CSM Satu Mare s-au calificat în semifinalele Ligii Naţionale de baschet feminin, după ce au câştigat cu 2-0 seriile din primul tur al play-off-ului.
Sepsi Sfântu Gheorghe a trecut de CS Agronomia Bucureşti cu 79-34, după ce se impusese şi luni, tot la Sfântu Gheorghe, cu 88-56 . Jovana Pasic a reuşit 18 puncte, 10 recuperări şi 3 pase decisive pentru Sepsi, dar Annemarie Godri Părău a fost desemnată cea mai bună jucătoare a meciului de marţi, cu 12 puncte, 4 recuperări și 9 pase decisive. Cealaltă semifinală le va opune pe CS Municipal Satu Mare şi pe Baschet UAV Arad.
CS Municipal Satu Mare a dispus de CS Universitatea Cluj-Napoca, scor 97-47, după ce luni câştigase cu 94-44, tot acasă. Marina Solopova, cu 24 de puncte, 10 recuperări și 6 pase decisive, şi Bria Goss, cu 21 de puncte, 8 recuperări și 4 pase decisie, au condus echipa sătmăreană la victorie.
Principalele marcatoare pentru ”U” Cluj au fost Alexandra Uiuiu, cu 13 puncte, Rashida Timbilla, autoare a 12 puncte și Korine Campbell, cu 8 puncte. Baschet UAV Arad a obţinut două victorii la ”masa verde” cu CS Phoenix CSU Simona Halep Constanţa (2-0 şi 2-0), echipa de la malul Mării neputând evolua din cauza infectărilor cu COVID-19 din lot. Pentru Universitatea Cluj urmează lupta pentru locurile 5-6 în Liga Națională, în următoarea fază a play-off-ului urmând să întâlnească formația CS Phoenix Simona Halep Constanța. Primele două meciuri sunt programate să se desfășoare pe 21 și 22 aprilie, la Constanța, iar în cazul unui al treilea meci, acesta va fi pe data de 27 aprilie, la Cluj-Napoca.

Cristian FOCȘANU

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut