Barna confirmă întâlnirea cu Emil Boc. Care a fost tema discuțiilor

Copreședintele USR PLUS, Dan Barna a confirmat că s-a întâlnit vineri cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc după ce ziarul Făclia a publicat în exclusivitate această informație. „Da, confirm lucrul acesta, am văzut și în presă, am avut o întâlnire cu primarul Clujului, domnul Emil Boc, căruia i-am transmis foarte clar că ideea de a continua cu Florin Cîțu nu este o este o obține pe masă. Nu este un moft, nu este un punct de vedere pe care-l exprimăm într-un context în care să așteptăm primim ceva. Este o situație foarte clară. În această coaliție, premierul a pierdut sprijinul unuia dintre membrii coaliției, respectiv sprijinul USR PLUS și este nevoie ca PNL să vină cu un alt premier. Altfel, mergem în opoziție și le urăm succes alături de PSD”, a declarat Dan Barna în cadrul dezbaterii USR PLUS de la Cinema „Florin Piersic” din Cluj-Napoca.

Dezbaterea a avut loc în contextul alegerilor interne pentru stabilirea conducerii la nivel național a partidului, respectiv președintele, componența Biroului Național, a Comisiei de Arbitraj și a Comisiei de Cenzori.

Alegerile pentru funcția de președinte vor avea loc în sistem online, în intervalele 15-22 septembrie (primul tur) și 23-29 septembrie (al doilea tur de scrutin). Membrii Biroului Național, ai Comisiei de Arbitraj și ai Comisiei de Cenzori vor fi aleși pe timpul Congresului Național din perioada 2-3 octombrie 2021.

„Filiala județeană Cluj a USR PLUS reprezintă una dintre cele mai importante filiale din țară, iar la congresul din 2-3 octombrie Clujul va fi reprezentat de un număr de 60 de delegați cu drept de vot”, precizează reprezentanții organizației clujene.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut