Banca Transilvania, campioană la Bursă

Acţiunile Băncii Transilvania au fost cele mai tranzacţionate în şedinţa de marţi a Bursei de la Bucureşti (BVB), generând schimburi în valoare de 4,41 milioane de lei.

Primele trei locuri ale Pieței Reglementate sunt completate de titlurile BRD – Groupe Societe Generale, cu un rulaj de 3,47 milioane de lei, şi Nuclearelectrica – 2,7 milioane de lei. Valoarea totală a tranzacţiilor derulate marţi la BVB s-a cifrat la 41,15 milioane de lei (8,44 milioane de euro).
Indicele principal BET, care reflectă evoluția celor mai tranzacționate 13 companii de pe Piața Reglementată a BVB, exclusiv societățile de investiții financiare, s-a depreciat cu 0,01%, până la 10.390,80 puncte, iar indicele BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, a urcat cu 0,02%. Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, a crescut cu 0,14%, indicele BET-NG, care măsoară evoluţia celor 10 companii energetice şi de utilităţi, a câştigat 0,21%, indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investiţii, a consemnat o creştere de 0,68%, iar indicele SIF-urilor, BET-FI, a urcat cu 0,79%.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut