Banca Transilvania a intrat în Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin

Banca Transilvania (BT) a anunțat că s-a alăturat Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF, organizație care susţine şi promovează antreprenoriatul feminin, egalitatea de gen şi de şanse, identifică, centralizează şi propune soluţii la problemele mediului antreprenorial.


Daniel Szekely, director Executiv IMM & Microbusiness Banca Transilvania, a subliniat că dezvoltarea antreprenoriatului are la bază fie oportunitatea, fie necesitatea. „Vrem ca tot mai multe femei cu spirit antreprenorial să facă parte din prima categorie pentru că este bazată pe dorinţa de a progresa. Egalitatea de gen, independenţa economică a femeilor, participarea la viaţa socială şi de familie sunt esenţiale pentru creşterea sustenabilă a oricărei economii”, a spus Szekely.
La aproape 35% dintre clienţii firme cu cont la Banca Transilvania administratorii sunt exclusiv femei.

„Dorim să construim o Românie în care să nu existe diferenţe de gen, ci un parteneriat echitabil care să permită integrarea perspectivei drepturilor femeilor şi egalităţii de şanse în procesele de elaborare a politicilor publice şi asigurarea reprezentării femeii la toate nivelurile procesului decizional. În CONAF avem membri companii care ne susţin în acţiunile făcute pentru a recupera decalajele de gen şi pentru a încuraja antreprenoriatul feminin”, a afirmat Cristina Chiriac, preşedinte CONAF.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut