Banca Transilvania a înglobat Țiriac Leasing

Companiile BT Leasing, parte a grupului Banca Transilvania, și Țiriac Leasing, care activează pe piața de leasing din România, au devenit prin fuziune o singură companie, BT Leasing, achiziția efectivă fiind finalizată în luna iunie a anului trecut.

Clienții Țiriac Leasing au la dispoziție pe site-ul BT Leasing detalii despre condițiile de derulare a contractelor, folosirea mașinilor, plata facturilor, asigurări etc. ”Ne-am propus să fim soluția de leasing preferată pentru piața auto, iar serviciile de top pentru business-uri și antreprenori vor fi motorul nostru de creștere. Spunem bun venit clienților Țiriac Leasing în Grupul BT, a declarat Ӧmer Tetik, director general, Banca Transilvania.

BT Leasing este brand românesc, cu peste 20 de ani de activitate pe piață, care se adresează companiilor private, multinaționalelor, instituțiilor din sectorul public, persoanelor fizice și PFA-urilor. Țiriac Leasing este al treilea business de leasing achiziționat de Banca Transilvania, după Idea::Leasing (2021) și ERB Leasing (2018). În urma fuziunii, BT Leasing, care ajunge la 25.000 de clienți, 500 de milioane de euro în portofoliu, peste 2,8 miliarde lei active și aproape 250 de angajați, va fi prezentă în 11 showroom-uri din țară.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut