Avarie în Grigorescu. Blocuri și case fără apă în dimineața zilei de Rusalii (Foto si Video)

Mai mulți clujeni care locuiesc în zona străzilor Alexandru Vlahuță, Tecuci și Lacului au rămas în dimineața zilei de Rusalii fără apă potabilă și caldă din cauza unei avarii la o conductă care deservește zona. La fața locului a sosit în jurul orei 8,10 o echipă de intervenție a Companiei de Apă Someș pentru remedierea avariei. Angajații Companiei de Apă Someș au sistat furnizarea apei potabile la mai multe blocuri de locuințe din zona străzii Alexandru Vlahuță pentru a putea realiza intervenția, însă nu se știe cât va dura lucrarea.

„În vederea efectuării unor lucrări de remediere a unor AVARII la reţeaua publică de alimentare cu apă, care necesită intervenție imediată, se ÎNTRERUPE furnizarea apei potabile după cum urmează: DATA: DUMINICĂ, 12 IUNIE 2022, Localitatea: CLUJ-NAPOCA. Strada/Lista străzilor afectate: Str. Alexandru Vlahuță nr. 59-61, 63; Estimare pentru reluarea serviciuluiora 16:00”, a anunțat Compania de Apă Someș.

Clujenii din zonă spun că e posibil ca avaria să fi apărut din cauza lucrărilor care au avut în ultima perioadă în zonă pentru asfaltarea și amenajarea locurilor de parcare ca urmare a îndepărtării garajelor.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut