Autostrada Sebeş – Turda, finalizată în toamnă

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă, dă asigurări că întreaga A10 Sebeş – Turda va fi dată în circulaţie la toamnă, odată cu finalizarea lotului 2.

„Aşa cum am promis acum o lună, când am vizitat nodul de la Sebeş, dăm în circulaţie cele două bretele de viteză spre/dinspre Deva. Lucrările sunt pe ultima sută de metri pentru finalizarea acestui nod rutier important, care leagă două autostrăzi şi un drum naţional – DN1. Următorul pas este deschiderea celor două bretele spre/dinspre Sibiu, programată pe 31 iulie, conform promisiunii constructorului”, a scris Cătălin Drulă pe Facebook.

Pe de altă parte, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că s-a deschis circulaţia rutieră pe breteaua 1 care face legătura între autostrada A10 şi autostrada A1, pe direcţia Turda – Orăştie, şi pe breteaua 2, care asigură legătura între autostrada A1 şi autostrada A10, pe direcţia Orăştie -Turda, aferente Nodului Rutier Sebeş. Pe cele două bretele se va circula cu viteza maximă legală de 80 km/h.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut