Atenție șoferi! Transport agabaritic prin Cluj

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că, în perioada  19 – 22 septembrie se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul Cluj Napoca – DN1F – A3 – Gilău – DN1 – Huedin – DN1 – Centura Oradea – DN19 – A3BH – Borș II PTF.

Vehiculul transportă o structură metalică. Lățimea maximă a vehiculului este de 5,0 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul CNAIR., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale sau pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut