Atenție șoferi! Transport agabaritic prin Cluj

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că în perioada 7 – 11 februarie se va desfășura un transport agabaritic cu depășiri pe traseul Cluj-Napoca – DN1F – A3 –DN1 – Huedin – DN1 – Centura Oradea – DN19 – A3 (Bihor) – Borș II PTF.

Vehiculul transportă o structură metalică. Lățimea maximă a vehiculului este 6 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de două autovehicule de însoțire autorizate și de un echipaj al poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, accesând www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale sau pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut