Atacatorul de pe strada Dunării, internat la psihiatrie

Tânărul care a înjunghiat vineri seara o femeie într-un magazin de pe strada Dunării din Cluj-Napoca a fost internat medical provizoriu, nevoluntar, într-o instituţie specializată de asistenţă medicală. Se pare că adolescentul are probleme psihice și a mai fost internat într-o clinică de specialitate pshiatrică. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj şi, în consecinţă, dispune internarea medicală provizorie, nevoluntară, într-o instituţie specializată de asistenţă medicală, până la însănătoşire sau până la ameliorarea care înlătură starea de pericol ce a determinat luarea măsurii a suspectului Decea David, cercetat pentru săvârşirea tentativei la omor. Cu drept de contestaţie în termen de 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în cameră de consiliu, azi, 08.11.2021”, a dispus Tribunalul Cluj.

Potrivit polițiștilor, tânărul a lovit o femeie cu un obiect tăietor-înțepător, într-o societate comercială de pe strada Dunării din Cluj-Napoca, ulterior părăsind locația respectivă.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii, identificând o femeie de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportată în stare conștientă la o unitate medicală, spre a-i fi acordate îngrijiri de specialitate.

De asemenea, în baza semnalmentelor furnizate, la scurt timp polițiștii au identificat persoana în cauză, respectiv un tânăr de 17 ani.

Potrivit informațiilor, starea de sănătate a femeii înjunghiate s-a îmbunătățit, fiind în afara oricărui pericol.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut