Asistență medicală permanentă în perioada Sărbătorilor Pascale

Asistenţa medicală de urgenţă prespitalicească şi spitalicească va fi asigurată în permanenţă în perioada Sărbătorilor Pascale, respectiv 22 aprilie 2022 – 25 aprilie 2022, în toate unităţile sanitare publice din județul Cluj, pentru toate specialităţile medico-chirurgicale şi stomatologice.

În municipiul Cluj-Napoca, pentru populaţia adultă urgenţele medico-chirurgicale se vor adresa Unităţii de Primire Urgenţe din structura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, strada Clinicilor nr. 3-5, iar pentru copii la Unitatea de Primire Urgenţe din structura Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, strada Moţilor nr. 68.

În teritoriul Judeţului Cluj, respectiv în Municipiile Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi Oraşul Huedin, serviciile de urgenţă sunt asigurate prin Compartimentele de Primiri Urgenţe şi Camerele de Gardă ale spitalelor.

Deasemenea, pentru urgenţe minore, populaţia se poate adresa la Centrele de Permanenţă care funcţionează în zilele de sărbători legale în program permanent, 24 ore: Cluj Napoca, str. Băiţa nr. 9; Cluj-Napoca, str. Horea nr. 78; Turda, Calea Victoriei nr. 7C și Mociu, str. Principală nr.88.

„Asistenţa medicală de urgenţă stomatologică funcţionează pentru adulţi şi copii, în permanenţă, pe toată această perioadă, în Municipiul Cluj-Napoca, la Unitatea de Primire Urgenţe din structura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, strada Clinicilor nr. 3-5.

Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Cluj funcţionează în regim de permanenţă şi poate fi apelat la numărul de telefon 112”, a transmis DSP Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut