Asistent social din Cluj, premiat la Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială

Simona Nadia Angheloiu, din județul Cluj, se numără printre cei premiați la cea de-a VIII-a ediție a Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială – categoria „Asistenți sociali ai perioadei 2020 – 2021”.

Organizată de  Colegiul Național al Asistenților Sociali, ediția din acest an a adus în lumina reflectoarelor asistenții sociali și personalitățile care s-au remarcat prin devotamentul față de profesie, precum și prin munca cu comunitățile și beneficiarii în perioada pandemică 2020-2021.

„Pandemia de coronavirus a fost pentru asistenții sociali o perioadă plină de provocări. În această perioadă au fost foarte multe exemple din munca asistenților sociali care au demonstrat cât de importantă este această profesie. Oricât de dificile au fost circumstanțele, asistenții sociali au asigurat beneficiarilor lor servicii profesionale în situații deosebite. Asistenții sociali au arătat mai mult ca niciodată că sunt rezilienți și dedicați muncii lor. Pentru aceste fapte asistenții sociali merită toată recunoștința umană dar mai ales profesională!” – au transmis organizatorii Galei.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut