Armonii de toamnă la Turda

Vineri, 23 octombrie, de la ora 19, Casa de Cultură Turda organizează concertul “Armonii de toamnă”, ediţia a VI-a, unul dintre cele mai iubite concerte ale toamnei care, în anul acesta, reunește artiști ai Operei Naționale Române din Cluj-Napoca.

Artiștii instrumentiști Raul David Lenart, Vlad Baciu (concert-maestru) și Flavius Ianchis aduc în fața publicului repertoriul universal al operetei, alături de romanțe și cântece vechi, într -o formă unică, modernă, plină de entuziasm și energie. Artiștii lirici Ioana Felea Popa, Cristina Tureanu și David Pogana vor interpreta arii și duete din opera precum “Carmen“ de Bizet, “Elixirul dragostei“ de Donizetti, “Don Pasquale“ de Donizetti, „Werther “de Massenet. Acompaniamentul la pian aparține Leliei Serafinceanu, pianist acompaniator la Opera Română din Cluj Napoca. Corul “Armonia“ al Casei de Cultură Turda, dirijat de Sebastian Zăhan, va întregi programul cu piese din repertoriul coral românesc.

Rezervări – Casa de Cultură Turda tel.: 0264-311.980. Evenimentul se va desfăşura la Teatrul “Aureliu Manea” cu respectarea tuturor normelor sanitare prevăzute de lege şi cu un număr limitat de spectatori.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut