Arestări al Cluj-Napoca și Turda într-un dosar de droguri de mare risc

Trei persoane au fost arestate iar alte 41 au fost audiate într-un dosar de trafic de droguri. Este vorba de trei bărbați cu vârste cuprinse între 43 și 50 de ani din Turda și Cluj-Napoca.

Potrivit anchetatorilor, la data de 13 octombrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca l-a prins în flagrant pe un bărbat din municipiul Cluj-Napoca în timp ce avea asupra sa 13 grame de cocaină și un cântar de mare precizie.

Ulterior, au fost efectuate 6 percheziții domiciliare, în municipiile Cluj-Napoca și Turda, la locuințele unor persoane bănuite de savârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive și deținerea de droguri de risc și de mare risc, fără drept, pentru consum propriu.

În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 13 grame de cocaină, circa 20 de grame de 3CMC, șase telefoane mobile, o tabletă și aproximativ 29.000 de lei.

Din cercetări a reieșit că activitatea infracțională ar fi fost derulată în perioada 2021 – prezent.

În urma administrării probatoriului, în cauză a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 43 și 50 de ani, din municipiile Turda și Cluj-Napoca, ulterior fiind arestați preventiv.

Cei trei arestați sunt Ștefan Capră, Florin Cătinaș și Septimiu Moldovan.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut