Aproape cinci ore de luptă cu flăcările la hala de la Tetarom I

Pompierii au luptat aproape cinci ore cu flăcările izbucnite marți seara la hala Tetarom I din Cluj-Napoca.

În acțiune au fost mobilizați peste 70 de pompieri din cadrul Detașamentelor 1, 2, Turda, Punctul de lucru Florești și Inspectoratele pentru Situații de Urgență ale județelor Alba și Sălaj. Aceștia au acționat cu 9 autospeciale pentru stins incendii, 3 autoscări, 2 ambulante SMURD și două autocisterne din cadrul primăriei municipiului Cluj-Napoca.
Pompierii militari au reușit după mai bine de două ore de intervenție să limiteze focarele incendiului, astfel încât să nu mai existe pericol de propagare la vecinătăți. Întreaga operațiune durat apropae cinci ore și a fost coordonată de la fața locului de generalul de brigadă Ion Moldovan, șeful ISU Cluj.

Cea mai mare parte a focarelor incendiului au fost lichidate imediat după ora 24. Pentru răcirea și supravegherea locului incendiului au rămas în zonă forțele din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca. Echipajele și mijloacele venite în sprijin s-au retras în jurul orei 00,10 la subunitățile de proveniență.
A fost afectată de flăcări jumătate din hala cu o suprafață de aproximativ 1000mp, unde funcționau o linie de producție mobilier, un atelier auto, depozit de materiale diverse și spații administrative.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut