Antrenor nou la echipa de volei Unirea Dej

După mai mulţi ani ca jucător şi mai apoi pe banca tehnică a formaţiei de volei Unirea Dej, Marius Dascălu a părăsit echipa şi a plecat la Dacia Mioveni, tot o grupare de A1. Actualul tehnician al argeşenilor a evoluat ca jucător la formaţiile Steaua Bucureşti, LPS Piatra Neamţ şi Unirea Dej. În locul lui, pe banca tehnică a fost instalat Ovidiu Tămaş, fost antrenor-jucător a fostei echipe dejene Victoria. S-a lăsat de antrenorat şi secundul Tiberiu Szilagyi, care a activat pe acest post nu mai puţin de 22 de ani!

Tot ca noutate amintim din tabăra dejenilor sosirea în această vară a jucătorilor Gabriel Pop de la LAPI Dej şi Sebastian Micu, de la „U” Timişoara. De asemenea, Vlad Curuia-Pop şi-a prelungit contractul cu încă 3 ani. Au revenit la fosta lor echipă Silviu Grigoraş şi Sebastian Bratu. La plecări consemnăm transferul lui Bela Bartha, la SCMU Craiova.

Echipa dejeană începe pregătirile la 15 august, după care va susţine partide de verificare cu formaţii din zonă. În prima etapă a noului campionat, Unirea Dej va juca cu „U” Cluj-Napoca. Noua ediţie a întrecerii voleibalistice se va desfăşura cu etape săptămînale şi nu în cadrul turneelor, cum s-a întâmplat pe timpul pandemiei.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut