Antrenor nou la campioana României la fotbal feminin, U Olimpia Cluj

Schimbare de antrenor la echipa campioană a României la fotbal feminin, U Olimpia Cluj.

Săptămâna trecută, echipa clujeană anunța încetarea colaborării cu fostul antrenor Daniel Sima, care a reușit câștigarea cu U Olimpia Cluj a titlului de campioană în ultimele două sezoane, dar și a Cupei României.

Din această săptămână, pe banca tehnică a fetelor din Cluj stau Constantin Olariu, antrenor principal, și Pop Ganea Mirela, antrenor secund, acestora alăturându-se Tasnády János, în calitate de Kinetoterapeut.

” Olariu Costantin este alegerea noastră ca antrenor principal, pentru a asigura o continuitate la nivelul băncii tehnice. Față de oricare alt antrenor din campionatul intern, Costică Olariu are pe lângă calitățile de tehnician și experiența acumulată ca jucător emblematic în Liga 1, sub tricoul Universității Cluj. De asemenea mizăm în acest sezon la nivelul primei echipe pe Mia Pop Ganea, ca liant între vestiar și staff-ul tehnic, Mia remarcându-se în sezonul precedent prin performanțe la nivelul echipei a doua și a fetelor de la U17.

Nu în ultimul rând, János Tasnády reprezintă parte din sufletul clubului, un tânăr talentat și care a acceptat să crească odată cu clubul .

Nu pot să nu îi transmit și lui Daniel Sima aprecierile și respectul meu și al colegilor mei din Conducerea Clubului Universitatea Olimpia Cluj, pentru munca depusă și pentru rezultatele reușite în ultimele două sezoane. Sunt convins că Daniel va accepta să colaborăm în continuare la nivelul clubului pentru atingerea obiectivelor propuse „, a declarat Alin Cioban,  presedintele executiv de la U Olimpia Cluj.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut