Andrei Burcă a spus, oficial, adio CFR-ului!

CFR Cluj a anunțat oficial, luni dimineață, transferul fundașului Andrei Burcă în Arabia Saudită!

”Mulțumim pentru tot, Andrei Burcă!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Al-Akhdoud au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundașului Andrei Burcă la formația din primul eșalon al Arabiei Saudite.

Venit în Gruia în vara anului 2019, Andrei a devenit rapid unul dintre pilonii de rezistență din apărarea echipei noastre. În cele patru sezoane în care a îmbrăcat tricoul alb-vișiniu, fundașul central a bifat 163 de meciuri și a câștigat, alături de CFR, 3 titluri de campion și o Supercupă a României. În competițiile europene, Burcă a jucat în 45 de partide pentru echipa noastră, fiind marcator în meciul câștigat cu Celtic, de la Cluj, victorie care ne-a adus calificarea în primăvara europeană în sezonul 2019/2020

Evoluțiile excelente de la CFR Cluj l-au propulsat în echipa națională a României și i-au făcut pe specialiștii din fotbal să îl declare, în numeroase rânduri, cel mai bun fundaș central din campionatul intern

Îți mulțumim încă o dată pentru devotamentul cu care ți-ai desfășurat activitatea la CFR Cluj și îți urăm multă baftă în carieră!„, se arată în comunicatul postat de CFR Cluj pe pagina oficială a clubului.

În vârstă de 30 de ani, pentru Burcă transferul în Arabia Saudită reprezintă prima experienţă în străinătate, el evoluând în cariera sa de până numai în ţară la formaţiile FCM Bacău, Aerostar Bacău, SC Bacău, FC Botoşani şi CFR Cluj.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut