Ambulatoriul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, dotat cu fonduri din PNRR

Ambulatoriul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca va fi dotat și modernizat în cadrul unui proiect cu finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

Potrivit unui proiect de hotărâre ce urmează să fie aprobat în ședința din 29 septembrie a Consiliului Județean Cluj, valoarea proiectului este de 16.393.961 lei (inclusiv TVA).

În cadrul investiției se are în vedere modernizarea și dotarea infrastructurii ambulatorii existente și îmbunătățirea accesibilității spațiului pentru serviciile medicale și căile de acces. De asemenea, se vor asigura utilitățile generale și specifice (inclusiv conectarea la utilități pe amplasamentul obiectivului de investiții). Proiectul mai prevede achiziționarea de echipamente pentru infrastructura ambulatorie.

Valoarea proiectului este de 13.776.438 lei fără TVA, respectiv 16.393.961 lei TVA inclus, și, deși finanțarea este asigurată în procent de 100% prin PNRR, valoarea maximă nerambursabilă a finanțării alocate per proiect la 13.189.116,60 lei fără TVA, astfel că diferența de 587.321,40 lei fără TVA, respectiv 698.912,47 lei (TVA inclus) devine neeligibilă. TVA aferentă cheltuielilor eligibile va fi suportată de la bugetul de stat, pentru beneficiarii fără drept de deducere a TVA, cum este UAT Județul Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut