Alin Tişe (PDL): SMURD Cluj este ISU Cluj

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Alin Tişe (PDL), spune că, în judeţul Cluj, SMURD este de fapt ISU, instituţie care n-a fost condusă de dr. Raed Arafat.

“SMURD Cluj este de fapt ISU Cluj, o instituţie publică care nu a fost niciodată condusă de dr. Arafat. Este o structură a Ministerului Administraţiei şi Internelor. Dotarea ISU se va face şi pe mai departe de Consiliul Judeţean Cluj, pentru clujeni. Se încearcă manipularea oamenilor de bună credinţă de către politruci politici, care nu doresc decît să cîştige puncte electorale, ei fiind impotenţi politici. Nefăcînd nimic pentru clujeni timp de 20 de ani, încearcă acum să profite, minţind oamenii cu privire la un subiect atît de sensibil: sănătatea”, a precizat, vineri, într-un comunicat de presă, Alin Tişe.

Preşedintele CJ Cluj mai spune că “sume importante au fost puse la dispoziţia SMURD prin ISU din partea administraţiei judeţene”.

Potrivit comunicatului CJ Cluj, “în cadrul ISU Cluj, pentru SMURD Cluj se regăsesc un număr de 19 echipaje”: 5 ambulanţe achiziţionate de către CJ Cluj, 5 ambulanţe achiziţionate de către Ministerul Sănătăţii, plus una de neonatologie; 4 ambulanţe achiziţionate prin ADI Transilvania de Nord; 2 ambulanţe achiziţionate din banii donaţi de cetăţeni prin campania 2% pentru susţinerea SMURD; o ambulanţă achiziţionată de Consiliul Local Cluj-Napoca şi o ambulanţă donată de către SC Nokia România SRL.

Articole din aceeasi categorie