Alex Chipciu: ”Mă simt abuzat fotbalistic. Nu știu dacă am mai pierdut așa”

Căpitanul ”Șepcilor roșii”, Alex Chipciu, a acuzat din plin înfrângerea usturătoare din partida de la Craiova, și a declarat că se simte umilit.

„Nu am fost nicăieri. Probabil am intrat foarte relaxați în meci, am crezut că e un meci ușor și ne-am trezit cu 5-0 și o mare umilință, e clar. Nu știu ce să zic, m-am și plictisit de mine, mă enervează rău de tot. M-am săturat de mine. Fotbalistic, ce să zic, eu mă simt abuzat fotbalistic. Nu știu dacă am mai pierdut așa. Cred că la Brașov. Dacă aveam 20 de ani, cred că luam 3 cartonașe roșii azi. Înnebuneam să îmi dea cu călcâiul Bauza și Bahassa. O să mă duc acasă și în loc să visez familia, o să îi visez pe Bauza și Bahassa.

Am avut două meciuri bune și probabil asta ne-a făcut să ne credem foarte buni. Sincer, aveam așa o teamă înainte de meci, i-am văzut pe video, că au calitate. Clar, acum, Mister o să analizeze toate lucrurile. E și un tip mai calm și o să vadă lucrurile mai clar decât le văd eu acum.

Trebuie să facem ceva cu rănile astea. Să trezim monstrul din noi la următorul meci cu ei sau chiar la meciul viitor cu Mioveni.

Da, foarte urât fotbalul fără fani. Ireal. La pauză mai auzeam și muzică de club de la Nuba cred că era, am întârziat meciul din cauza muzicii.

Cred că o să mă enerveze să mă uit la mine. Suporterii o să creadă că mamă ce supărat sunt. Eu personal mă simt, nu știu, am ceva în mine rău de tot”, a spus Alex Chipciu, la flash-interviurile de după dezastrul de la Craiova.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut